astronaut

  2011-10-31 / 00:30:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ligger och lyssnar på min goslista på spotify (HEJENMASSAMYS/SOVMUSIKMUSIKTYP för övrigt) och har det allmänt gosigt. Kan säga från början att detta kommer nog bli ett ganska långt inlägg. Liten varning typ. Veckan som gått har varit helt okej faktiskt, sovit med min underbara pojkvän sen i torsdags, vi åkte hem till mig igår så åkte han hem till sig idag. Ungen ska jobba hela lovet så vi träffas inte för än i skolan igen. Buhuhuhu men jag får försöka klara mig.Lär ju sakna honom, det är ju verkligen ett som är säkert! I torsdags var det filmkväll i skolan, estetisarna i aulan kollade film och hade det allmänt trevligt, gosigos liksom! I veckan som kommer har jag något att göra typ varje dag, känns niiice! I morgon ska jag baka med mor min, tisdag bowla med tösera, onsdag, göteborg och shoppa med Anni och hopefully Johanna, torsdag .. ööh .. ah.. fredag, kalasa för för kung och fosterland! (ett av dom uttrycken jag hatar mest..) Inte en aning om vad som händer i helgen dock.. Det löser la sig! Grymt taggad inför onsdagens shopping! Hittat en galet anygg klänning på Veromoda som SKA bli min. Svart eller kornblå med en bar axel och trekvartsärm på andra.. Så galet snygg! Får hoppas att dom som handlat innan mig bara haft storlek S-XL och inte XS.. Måste ha den! Annars får jag väl kolla efter annat. Vilket jag dock inte har några som helst planer på. Men men, den klänningen, sotade ögon, mittbena + rött läppstiftt blir min party outfit på fredag och den lär bli top notch! Dock halloween tema men jag är inte direkt vidare mycket för sånt.. Plus att jag orkar aldrig  komma på något att "va" så ah.. (Latmazzzzzk) Nu ska jag fortsätta lyssna på min gosiga musik och klura på hur jag ska fylla ut min torsdag.. Kommer säkert bara sitta och hata den för att den är tråkig.. What ever! Pusselipuss och godnatt!

analogt

  2011-10-19 / 12:45:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Visade mina analoga kameror jag fick i lördags för en lärare i skolan för att lära mig lite mer om dom. Fick veta att en av dom drivs av solenergi, fatta coolt! Ska ställa den i fönstret dirr när inlägget är klart. En av kamerorna funkade direkt, bara den fick lite film i sig så jag knäppte några bilder med en gång. Analogt och svartvitt, så galet snyggt! Bilderna ska väl skannas in idatorn när jag väl framkallat dom. Det vet jag dock inte när det blir gjort.. Någon fotolektion när vi får hänga i labbet!

stationen

  2011-10-19 / 06:56:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter på stationen och är dödligt trött. Vill bara hem och krypa ner under täcket och somna om.. Helst med sällskap dock men det får jag väl vänta några dagar med antar jag! I övrig så blir väl detta en allmänt vill dag, svenska 40 minuter och sen engelska prov. Slutar halv 12 men lär säkert få sluta tidigare med tanke på provet! Sen ska jag hoppa iväg hem till min kära pöjk och pussa på honom, super bra ju!


tantgympa

  2011-10-18 / 18:02:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Snart ska jag iväg på någon träning med min mor. Har en känsla av att jag kommer avlida eller något sånt lockande.. Det återstår och se! Ska försöka blogga mer, så sluta klaga på mitt bloggande Robert <3


note to self

  2011-10-10 / 01:09:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skype, för sent, som vanligt. Jag är inte bra på att sova. Jag orkar inte sova, kommer inte kunna sova, borde sova. Är bara bra på att sova när jag egentligen inte ska sova och borde göra göra andra grejer. Nu sitter jag och gör sånt jag inte borde. Jag är duktig, som vanligt. Och är lika obotligt smart som vanligt. Gud, asså ja.. Snälla lixom. Borde lära mig någon gång kan man tycka. Dock så verkar det gå precis åt fel håll. Så ah, jag behövde skriva lite i bloggen kände jag. Bara för att. Jag kommer inte vara bra på att blogga, det kan jag säga redan nu. Varje blogg jag haft har bara gått utför tills det gått flera månader mellan varje inlägg tills jag tagit bort hela skiten. Får se hur länge detta håller. Nice.
Skola i morgon och jag kommer vara allmänt trött, tvär, jobbig, irriterad, och allmänt off. Det kan jag säga redan nu. Antar att det trötta är det som utlöser det hela. Det lär bli en skit dag. Får skylla mig själv.
God natt

Bjuder på en läggahuvudetpåsneochförsökasesnyggut-bild.

studioresultat

  2011-10-06 / 21:52:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Hängde ju som sagt i studion idag och kan ju bara nämna att min kära kompizzz Cissi tar grymma bilder! Här kommer några som hon tog på mig idag.  cecilialindstrom.blogg.se LÄS!
Va som sagt hos pöjkn förut och myste lite, super nice dåra! I morgon ska han ninja med mig hem efter skolan så det blir ju då ännu mer nice! Nu ska jag käka clementin och sova, yes, I'm living a busy life!

multimedia

  2011-10-06 / 13:47:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter på multimedian och ska skriva en synsopsis och har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva.. Det går framåt! När jag slutat om 1 timme ska jag hoppa iväg till pöjken och gosa med honom i några timmar och den ska jag väl hem och dega. Standard typ men ändå!

studio

  2011-10-06 / 09:17:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Chillar i studion och fotar lite, eheheheee! Nu ska jag dock upp och spela Sims i studielandskapet, nice!


mörkare.

  2011-10-05 / 18:43:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu har jag färgat håret! Blev suuuuper nöjd! Dock så syns det inte på bilden för mitt rum hatar mig, men ändå. Det är tanken som räknas!
Nu har jag färgat håret! Blev suuuuper nöjd! Dock så syns det inte på bilden för mitt rum hatar mig, men ändå. Det är tanken som räknas!

atm

  2011-10-05 / 14:14:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Befinner mig hos min käraste at the moment! Hoppade iväg till honom efter jag slutat min super värda skoldag. Snart om någon timme ska jag iväg till tåget för att åka till vara och färga håret. Är såååå taggad, hehe.. Har inte gjort något med min hårfärg på snart 2 år.. Så ah, taggad tjej! Resultatet lär ju komma upp senare. Nu ska jag störa Robert i sitt youtube kollande och sätta mig framför honom och attackera honom med pussar!


svenska.

  2011-10-05 / 08:31:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter just nu på svenskan, dricker te och lyssnar på läraren när hon pratar om antiken! Jag tycket för en gång skull att det är något kul vi pratar om så ah lite nice är det allt. Fick precis veta att vi bara har en kvarts engelska, kul. Känns verkligen värt att sitta i skolan 1 timme efter detta bara för att få ha en lektion som bara varar i en kvart och sen få sitta till 3 bara för att åka och färga håret vid 4 och kan inte åka hem emellan.. Buhuhuu


nytt - igen

  2011-10-04 / 11:08:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
skaffat ny blogg ännu en gång. Denna gången var anlednigen till att jag tröttnade på allt krångel med devote efter att inte kunnat ladda upp bilder. Irritationen slog till igen när "through the lens" redan var taget så det blev nytt bloggnamn också.. Kan inte påstå att jag är allt för nöjd med detta men det var vad jag kom på! Så, första inlägget får bli ett med en massa bilder med min senaste hook up, svartvitt.

 

 

 

 

 

älskar dig ♥