chillar. galet.

  2011-11-27 / 01:07:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter i sängen. Vilket jag alltid gör när jag bloggar dock.. Pratar med en pojkvän på skype, pratar med en bäztiz vid namn Anni på facebook, jag är galet upptagen asså! Sov hos min pluttis igår eller.. förrgår.. fredag iaf tills idag/igår! Goseligosade osv! Sen så hade jag kalas med mina små kusinisar (okej.. dom är inte så små längre.. *gråter som en mamma som ser sina barn åka iväg i skolbussen första gången*) och lite sådära. I morgon ska jag ha, vad jag har döpt det till, en juldag med mig kära mor! Vi ska baka papparkakor, lussekattisar, (ja, katter heter kattisar, inget annat.) göra såna coola apelsiner och lyssna sönder den bästa julskivan ever made! Various Artists – Phil Spector's Christmas Album Ja, det blev en ful länk, lev med det! Dock så finns dom bästa låtarna med så det gör inget! Lyssna! You know you want to!

trött

  2011-11-22 / 23:49:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Cool som jag är var jag på In flames i lördags! Sååå bäst! Tror dock dom va lite bättre 09.. (va de 09..? om det inte var så är det nu) Men fortfarande super! Helgen i övrigt va allmänt super faktiskt! Kalas på söndagen med farmor, mormor, morfar och Robert! Sen sov den pluttisen hos mi och gosade tills måndag när det va dags för skola! lNu sitter jag och chillar galet i min säng! Kom hem från skolan och va sjuuuukt trött, typ dog, checka feber för jag mådde inge vidare och självklart så va jag varmare än jag borde. LOVEY! Nationella på detta i morgon också. Hade jag inte haft nationella hade jag vart hemma, men nu faller det sig så obra att det är i engelska och jag vill veeeerkligen inte missa i det.. Måste ha mgv, måsta ha mvg.. Men går ju då bara till 10:30 så det får funka! Sen blir det väl hem och gosa ner sig under täcket och dricka te! OCH sovmorgon på fredag!!! Alla duktiga elever som va på DLG open på kvällen år skippa rörligbildlektionen och sova! Min lycka är gjord! Men, kanske ska sova lite nu! Ska försöka göra mer än bara 1 inlägg i veckan.. Seriöst bloggande va det här! KÖZZZZ!
Jag innan In flames. Bara för att jag va väldigt snygg då. Ehehehee

födelsedag

  2011-11-17 / 22:18:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag har jag fyllt år! Jupp, grattis till mig!!!!! Fick nog allt jag önskat mig, as niiice! Super söt prickig klänning, lite 50's känsla på den, och dödligt snygg rutig skjorta, båda från MQ, en tekanna till mitt extrema tedrickande, super coolt halsband, lite sminkgrejs, dödligt coola pyjamasbyxor (rutiga, ehehee) och 5 st analoga kameror från mormor och morfar! Ääääälskar analoga kameror! Dock så hade alla dom kamerorna bara gått på några kronor i och med att min kära morfar köpt dom på auktion så jag skulle få något mer på söndag när jag har kalas! Fick även världens finaste halsband från min underbara pojkvän! Suuuuper gölligt! (Finns med på den snygga bilden där nere, hehehee) Dagen har vart top notch! I morgon blir det nationella engelska (jaaaa!) och sen blir det bio med min underbaring! Lite födelsedagspresent där med!


programmering

  2011-11-14 / 14:59:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter på programmeringen. Lika lost som vanligt. Detta ska vara en a-kurs. Det märks inte nååååågonstans. Vi fick precis veta att vi ska ha prov i morgon också. Klockan 8. På steg två. Tror jag. Det märker jag i morgon! Jag fyller år om 3 dagar. Jag är taggad, ehehehee!

Mycket cambilder, I know. SKA fota. Snart. När jag orkar.

lövly

  2011-11-13 / 21:44:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Denna veckan har vart bra, helt okej actually, nästa lär dock bli bättre! Nationella prov i engelska (jag äääälskar engelska, inklusive nationella. Dock endast i det ämnet.. eheheheee) öppethus-dag i skolan, showa vårat dunderbra program, x-dag med baaara foto hela dagen och även fylla år! På x-dagen. Kunde vart ledig.. men neeeej då, då ska man ha lektioner! För att våran kära schemaläggare inte kunde ge oss fulla timmar foto när schemat tilleverkades. Kärlek till honom <3 Ne men annars lär veckan bli top notch! Men men, i helgen har jag vart hos min kära pöjk och bara gosat. Tjockade oss och beställe mat igår, gos, jag köpte thai (oj sikken skräll) ochpöjken tog pizza (för den som vill veta) Bra helg, bra helg! ps. jag ska på in flames. vill bara göra er lite avundsjuka.
Chillar galet och kollar åt ett annat håll, jag är cool!

älskling

  2011-11-02 / 20:08:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter hos mormor och morfar och blir anfallen av deras söta små katter (varav en på typ 7 kilo muskler) Nu ska jag dock hem och vänta på min älskling som jag inte träffat sen i söndags.. Super nice!


fredag

  2011-11-02 / 13:20:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Silver på fredag med röda läppar, även sminket är räddat! Jag är bäst.


frukost

  2011-11-02 / 12:22:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Åt upp min liiite sena frukost för en liten stund sen men sitter kvar i köket och läser lite bloggar och har det allmänt gosigt i Roberts tröja som jag ninjat (och förövrigt typ bor i). Radion står på bakom mig och spelar den sämsta remixen på "Set fire to the rain" Dör lite och fly köket till spegeln för att klura ut hur jag ska sminka mig på fredag efter som att min top notch outfit-plan gick i kras. Självklart så fanns inte klänningshelvetet så jag fick ett smärrre bryt tills jag hittade min räddning inne på JC! Kärlek till dom som hade min räddning, i XXS! Ååååh jag älskar er, den satt perfekt! Ska bara handla där from now on.. Typ.. Nu blir det spegeln!